CompareComparing...

Halloween hotellissa

Now Reading
Halloween hotellissa

Monille halloween on vuoden tärkein juhla. Niin lapset kuin aikuiset nauttivat siitä. Halloweenina saa pelleillä ja pitää hauskaa, eikä kenenkään tarvitse hävetä esittäessään haamua, vampyyria tai mitä tahansa muuta halloweeniin kuuluvaa. Halloweenina myös koti koristellaan pelottavaksi.

Toinen vaihtoehto kotona vietettävälle halloweenille on halloween hotellissa. Monet hotellit ovat valmistelleet halloween-paketteja asiakkailleen. Paketit ovat erilaisia ja ne sisältävät monia yksityiskohtia, kuten jännittävät halloween-juhlat. Näin koronavuoden aikaan hotellit järjestävät yhä edelleen juhlia, mutta niissä huolehditaan turvallisuustekijöistä. Esimerkiksi juhlien kävijämäärää voidaan rajoittaa ja juhlissa voidaan vaatia käyttämään maskia. Toisaalta maskin voi yhdistää helposti moneen naamiaisasuun, jolloin maskin käyttäminen ei muuta juhlien luonnetta ollenkaan. Pelottavat halloween asut kannattaakin ostaa etukäteen, sillä siten voi olla valmis juhlimaan.

Juhli halloweenia Helsingissä ja muualla Suomessa

Helsinki valmistautuu halloweeniin ja kaupunkiin onkin suunniteltu monia juhlia. Myös useat hotellit aikovat järjestää tapahtumia vierailleen. Yleisimpiä ovat erilaiset juhlat, mutta toisaalta jotkut ovat päättäneet tarjota kuutamouintia kylpyläosastolla. Se onkin erityisen jännittävää, sillä uiminen tapahtuu siis kokonaan kuutamon ja kynttilöiden valossa. Koskaan ei voi tietää, kuka vieressä ui tai kuka katselee uimareita pylvään takaa. Tällainen pieni jännitys kuuluu halloweeniin ja jää taatusti mieleen ikimuistoisena kokemuksena.

Hotel Haaga Central Park tarjoaa jännittävän halloweenin kaikille vierailleen. Halloween-viikonlopuksi kyseinen hotelli muuttuu halloween-hotelliksi tarjoilujen, juhlien ja koristeluiden osalta. Happy Halloween Hours aulabaarissa tarjoaa maistuvia drinkkejä ja saa rentoutumaan jännityksen keskellä. Hotel Haaga Central Parkin sijainti on loistava. Hotelli sijaitsee Keskuspuiston tuntumassa, joten hotellilta pääsee käymään myös muissa Helsingin juhlapaikoissa.

Hotel St. George sen sijaan muistaa ympäristön myös halloween-juhlissaan. Zero Waste Halloween -juhlat viihdyttäviä kaikkia virailijoita. Hotelli kuitenkin haluaa painottaa, että myös halloweenina tulee pitää ympäristö siistinä ja kunnioittaa siten niin luontoa kuin muitakin vieraita. Hotel St. Georgen siistit juhlat ovat keränneet kiitosta jo etukäteen ja juhliin odotetaan mukavasti vieraita niin Helsingistä kuin kaupungin ulkopuoleltakin.

Mustion linna itsessään on jo jännittävä ja mystinen paikka ilman halloweeniakin. Mustion linna sijaitsee Svartåssa lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linnassa järjestetään karmiva halloween joka vuosi, eikä tämä vuosi myöskään ole poikkeus. Toki myös Mustion linnassa on keskitytty turvallisuustekijöihin esimerkiksi turvavälien kohdalla. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita juhlimaan Mustion linnan halloweenia. Vieraille järjestetään naamiaisasukilpailu. Kussakin ryhmässä paras asu voittaa palkinnon. Lapset ja aikuiset kilpailevat erikseen. Sen lisäksi Mustion linnassa on tarjolla myös upea halloween-illallinen, johon kuuluu monenlaista ruokaa. Myös kummitusteemainen linnakierros Mustion linnassa kuuluu vieraiden halloweeniin. Ammattitaitoinen opas kertoo mielenkiintoisia yksityiskohtia linnasta ja sen historiasta. Jokainen voi siis kuulla selkäpiitä karmivia tarinoita. Kierroksella kannattaa vilkuilla selkänsä taakse, sillä koskaan ei voi tietää, kuka siellä odottaa.

Mikä on sinun reaktiosi?
Love It
0%
Like It
0%
Want It
0%
Had It
0%
Hated It
0%
Kirjailijasta
niina