CompareComparing...

Hotelli Haven ihastuttaa valokuvauksesta kiinnostuneita

Now Reading
Hotelli Haven ihastuttaa valokuvauksesta kiinnostuneita

Helsingin ytimessä sijaitseva kuuluisa Hotelli Haven on tyylikäs boutique-hotelli, jonka kauniit ja tarkasti mietityt yksityiskohdat ihastuttavat myös valokuvauksesta kiinnostuneita matkailijoita. Yöpyminen tässä hotellissa ei siis tarjoa pelkästään lepoa ja hyvää ruokaa, vaan miellyttää myös visuaalista silmää. Yöpymisestä kannattaakin ottaa ilo irti nappaamalla hotellin tiloista muutama upea kuva!

Hotelli Haven

Unioninkadulla Helsingin ytimessä sijaitseva Hotel Haven ihastuttaa kodikkaalla, mutta samalla luksusta huokuvalla tyylillään. Tästä syystä hotellissa yöpyminen on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi säännöllisesti matkablogiaan tai Instagram-tiliään päivittävälle matkailijalle. Ylelliset yksityiskohdat, vanhan ajan henkeä huokuvat huonekalut ja upea Helsingin keskustan miljöö tekevät valokuvaamisesta lasten leikkiä, sillä kuva kuin kuva tulee varmasti näyttämään onnistuneelta.

Hotellin 137 yksilöllistä huonetta ja sviittiä kutsuvat kokeilemaan jokaisella yöpymiskerralla jotakin uutta. Hotellin yhteydestä löytyy myös lounge, baari, ravintola ja kokoustilat. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta yöpyjät ovat vain muutaman askeleen päässä Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Kauppatorista ja satamasta. Hotelli täyttyy erityisesti kesäkaudella matkailijoista, joten huone kannattaa varata hyvissä ajoin!

Mikä on sinun reaktiosi?
Love It
0%
Like It
0%
Want It
0%
Had It
0%
Hated It
0%
Kirjailijasta
niina