CompareComparing...

Brunssi Helsinki – Helsingin reissun kohokohta

Now Reading
Brunssi Helsinki – Helsingin reissun kohokohta

Erilaiset brunssit ovat suosittuja tapahtumia – eikä ihme, sillä mikäpä olisikaan rentouttavampaa kuin pysähtyä nauttimaan hyvästä ruuasta hyvässä seurassa? Brunssi Helsinki voikin olla Helsingin reissun kohokohta, kunhan vain valitsee sopivan brunssikohteen ja sopivaa seuraa! Ellei seuraa ole tullut pakattua mukaan reissuun, ei hätää, sillä Helsingissä on helppo tutustua uusiin ihmisiin tai ainakin jutustella ulkona muiden kanssa!

Missä on paras brunssi Helsinki?

Turismi on ollut viime vuosina Suomessa ennätysvilkasta, joten Helsinki ei ole lainkaan hullumpi matkailukohde – ja kun kerran olet saapunut Helsinkiin, kannattaa ehdottomasti nauttia sen upeasta brunssitarjonnasta!

Paras brunssi Helsinki löytyy monen brunssikonkarin mielestä Hotel Lilla Robertsista. Monet tulevat hotellin viikonloppubrunssille jopa kaupungin ulkopuolelta – niin rakastettu ja monipuolinen hotellin brunssi on! Brunssi tarjoillaan tiloissa, joissa on ennen toiminut poliisilaitos. Tämä takaa aivan erityisen tunnelman! Meno on näillä brunsseilla rentoa, eikä brunssien laadusta ole tingitty!

Brunssin upeiden herkkujen äärelle onkin mukavaa kokoontua vaikkapa koko perheen tai rakkaan ystäväporukan kanssa. Brunssin äärellä voi heittää hetkeksi arjen kiireen ja huolet sivuun ja keskittyä syömään hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Suosittuja Hotel Lilla Robertsin viikonloppubrunsseja järjestetään Hotel Lilla Robertsissa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12.30 – 15.00 ja tarjolla on esimerkiksi vihersalaattia, friteerattua kukkakaalia sekä broccolinia, sienipiirasta, katkarapuja Skagen-tyyliin, lämminsavulohta, mummonkurkkuja, karjalanpiirakoita, croissantteja ja hummusta.

Mikä on sinun reaktiosi?
Love It
0%
Like It
0%
Want It
0%
Had It
0%
Hated It
0%
Kirjailijasta
niina