CompareComparing...

Mitä tehdä Pariisissa lasten kanssa?

Now Reading
Mitä tehdä Pariisissa lasten kanssa?

Pariisia pidetään yleisesti rakastavaisten ykköskohteena, mutta se ei ole hullumpi lomakohdevalinta myöskään lapsiperheelle. Pariisista löytyy nimittäin esimerkiksi eräs Euroopan suosituimmista huvipuistoista, Disneyland, eikä Eiffel-torniinkaan tutustuminen ole lapsista yleensä hullumpaa puuhaa.

Disneyland hurmaa kaikenikäiset Disney-fanit

Jos pidät Disneyn elokuvista, luultavasti ihastut Disneylandiin, josta löytyy runsaasti tekemistä ja koettavaa useammalle päivälle. Disneyn hahmot ovat teemapuistossa näkyvästi esillä ja puisto onkin monen lapsen unelmakohde. Puiston yhteydessä sijaitsee useampi teemaan sopiva hotelli, joissa majoittuminen tekee kokemuksesta entistäkin antoisamman. Huvipuisto tarjoaa toisinaan melko edullisia pakettitarjouksia, joihin sisältyvät sekä hotellimajoittuminen että huvipuiston sisäänpääsy. Kannattaakin seurata huvipuiston kotisivuja tarkkaan sekä liittyä sivuston postituslistalle, jotta parhaat tarjoukset eivät mene sivu suun. Suomesta löytyy melko helposti edullisia lentoja Pariisiin, joten Disneylandin unelmareissun ei tarvitse välttämättä maksaa maltaita.

Eiffel-torni on lapsista kiehtova rakennus

Ellei lapsesi kärsi korkeanpaikankammosta, hän todennäköisesti kiipeää oikein mielellään Eiffel-torniin ihailemaan tornin huipulta avautuvia kauniita maisemia. Pikkulapsetkin pääsevät ylös torniin hissiä käyttämällä. Aikoinaan Eiffel-torni oli maailman korkein rakennus, kunnes sitä korkeammat rakennukset kirivät Eiffel-tornin edelle. Kuitenkin yli 300-metrinen rakennus on yhä edelleen näyttävä ilmestys eikä olekaan ihme, että se on yksi Pariisin kuvatuimmista turistikohteista. Vuosittain lähes seitsemän miljoonaa turistia vierailee Eiffel-tornissa, mikä on erittäin vaikuttava määrä jopa nykymittapuulla mitattuna!

Mikä on sinun reaktiosi?
Love It
0%
Like It
0%
Want It
0%
Had It
0%
Hated It
0%
Kirjailijasta
niina